Witam, Nie wiem czy to właściwy dział, ale mam problem z określeniem co może być przyczyną stuków, które słychać przy odpaleniu, po kilku sekundach ustają. Postoi chwilę i przy odpalaniu znów słychać takie dość mocne stuki, czy to mogą być popychacze?? Dziękuję
Może smok olejowy przypchany i olej ma w pierwszej fazie ciężko zanim dotrze do wszystkich kanałów, może to być też zły olej lub pompa która daje słabe ciśnienie. Generalnie problemów może być sporo...
Te stuki zawsze są takie same nie ważne czy zimny czy też ciepły silnik? Czas po jakim ustają zależy od tego czy silnik jest rozgrzany czy też nie?
Nie bój się parkować tyłem - to proste! Wąskie miejsca postojowe na parkingach podziemnych, na przykład pod biurowcami czy galeriami handlowymi, to dla wielu kierowców prawdziwe wyzwanie. W takich przestrzeniach najlepiej parkować tyłem – ten manewr ...
Napływ samochodów ukraińskich i odpływ polskich Od momentu wybuchu wojny w Ukrainie do 23 marca br. do Polski wjechało ponad 140 tys. samochodów osobowych – podała Straż Graniczna. Warto wiedzieć, że przepisy obowiązujące u naszego wschodniego sąsiada są inne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.