Subaru LegacyProblem z odpaleniem Subarynki

23 Gru 2007, 20:18

Na początku witam wszystkich.Mam problem z odpaleniem Subaru Legacy 2.0turbo.Kupilem to auto nie odpalawszy go.Mam juz jedno subaru tylko z silnikem 1.8 z dwoma walkami,to drugie ma cztery walki,turbine,interkoler i w ogole jest calkiem inne.
Zatankowalem i probowalem odpalic.Silnik kreci normalnie.Caly czas buczy jakas pompa{wydaje mi sie ze jest to pompa od chlodzenia interkolera dziwne :?: }niby wszystko jest dobrze a odpalic nie chce.
nie mam pojecia gdzie szukac przyczyny.Prosze o podsuniecie jakiegos pomyslu od czego zaczac.Subaru rocznik 92.
Z gory dziekuje.
D.......
SUBARU i nic wiecej
speedaw
Nowicjusz

Miejscowość: Jugów
  • 26 Gru 2007, 12:09

sprawdz iskrę i czy jest dopływ paliwa
    chicken19
    Zaawansowany

30 Gru 2007, 22:31

ODPALIŁEM Subaryne.Zagrało 200 koni i jestem cały szczęśliwy.Dziekuje wszystkim :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    SUBARU i nic wiecej
    speedaw
    Nowicjusz

31 Gru 2007, 13:46

Gratulacje ;) a napiszesz nam w czym był problem że nie chciała odpalić?
    Pozdrawiam,
    Artek
    ArteK
    Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
    Miejscowość: Warszawa
    Prawo jazdy: 12 12 1996
    Przebieg/rok: 15tys. km
    Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
    Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
    Paliwo: Hybryda
    Typ: Kombi
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2016

12 Sty 2008, 21:49

Subaryna nie chciała odpalic bo nie bylo zasilania pompy paliwa.Znalazlem usterke na kabelkach i odpalila bez problemu.Jeszcze raz dzieki wszystkim. :D
    SUBARU i nic wiecej
    speedaw
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Duster 2018: w 100% zmieniony design nadwozia
      Wszystkie zewnętrzne elementy zostały przeprojektowane i zyskały bardziej wyraziste kształty, które podkreślają siłę charakteru auta. Wnętrze Nowego Dustera oferuje wyższy poziom komfortu bez kompromisów. Zdecydowanie ...
      Maserati GranTurismo - opinia i wrażenia z jazdy
      Miałem okazję trochę pojeździć i jako że nie ma opini na temat tego auta więc się podziele wrażeniami. Maserati GranTurismo Silnik 4.2 V8 405 KM Skrzynia aut. 6 Biegowy Rok prod. 2010 Całokształt Uważam że to bardzo fajne ...