Subaru

08 Lut 2010, 19:01

jak myslicie, oplaca sie kupowac subaru impreze pierwsza generacje tak do 9-10k jako pierwsze autko?
marjan
Początkujący

Miejscowość: Tomaszow Maz

08 Lut 2010, 19:17

Witaj.Pewnie ze sie opłacaZeby ci sie jeszcze udało wyszukac fajny egzemplarz,az tym moze byc trudnoość-dlaczego?.To auto az sie prosi zeby nim smigac po drogach,a trzeba powiedziec ze drogi sie trzyma.Zwłaszcza przy napedzie na 4-koła.Niezawodne, bezpieczne,sportowy temperament,itp.Dlatego wiekszośc tych autek jest naprawde mocno wyeksploatowana.p
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

08 Lut 2010, 19:22

bo juz zakladalem temat co innego byscie polecili do 10 tysiecy, subaru nei padlo ani razu, a wsumie to jest jedyne autko ktore chcialem od dzieciaka, a jak widze tyle ofert to ciezko mi wybrac jakiegos niemca, francuza czy honde albo mazde :D i jestem w kropce ;/
marjan
Początkujący

08 Lut 2010, 19:35

Szukaj nie wymeczonej imprezy a jeszcze nie raz na drodze bedzie "impreza".Takie marzenia nalezy spełniać.pozdro
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

09 Lut 2010, 10:15

Za tą kwote pewnie dostaniesz impreze z podstawowym motorem 95koni, więc trudno zeby takie auto było wyeksplatowane bardziej niz inne samochody z tego rocznika z podobnym przebiegiem.
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

09 Lut 2010, 17:34

no wlasnie o inny silnik mi nie chodzi... bo na paliwko bym nie wyrobil =) a jak z czesciami majk... ? trudno dostepne?
marjan
Początkujący