REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Łukasz789 napisał(a):Powiem wprost nie mam chęci i ochoty jeździć szukać samochodu po 300 km w jedna stronę. wielu znajomych próbowało zresztą na Onecie jest artykuł jakie samochody sprowadzają do Polski. Co do 607 tak żałuje ,że rok temu jak robili wyprzedaż modelu to się nie zdecydowałem bo za taka kasę miałbym naprawdę wypasiona wersję.Nie chce samochodu jakiegoś super rzucającego się w oczy i dla szpanu .Szukam w miarę oszczędnego samochodu , najlepiej z silnikiem do 2 litrów bo są zdecydowanie mniejsze opłaty , spalanie również. Nie potrzebuje mocnego wozu do szarżowania tylko do bezpiecznego przemieszczania się po Polsce i po Europie.
tradelux napisał(a):Nie lepiej zakupić coś używanego jak np.:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Lub z rodziny Audi A6, Peugeota 607, Citroena C6 ?
Na dalekie trasy będzie zdecydowanie wygodniejsze od twardej Skody czy mniejszego Passata.
Łukasz789 napisał(a):przyznam się szczerze za późno zacząłem szukać tego samochodu. samochodu potrzebuje najpóźniej po nowym roku.
Łukasz789 napisał(a):Co do Passata mam kilka ale ale to był samochód nad którym zastanawiam się. Po pierwsze ,żeby Zrobić z niego full wersje trzeba wydać przynajmniej te 180 k ale to już zdecydowanie za dużo po drugie wkurzyła mnie trochę pazerność tej marki pakiety wyposażenie nie łącza się można wybrać tylko jeden.
andrewb25 napisał(a):tradelux napisał(a):Nie lepiej zakupić coś używanego jak np.:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Lub z rodziny Audi A6, Peugeota 607, Citroena C6 ?
Na dalekie trasy będzie zdecydowanie wygodniejsze od twardej Skody czy mniejszego Passata.
znowu tego złoma reklamujesz?
zalogował się i każdemu wciska złom z danii
weź to lepiej jakiemu ruskowi sprzedaj