Ja tam nie eksperymentuję. Może jednak jest tak jak ten pan mówi. Tyle,że ..po co mam płacić za coś czego nie wykorzystam w staniu w korkach..? Dla mnie wykładnikiem jest serwis instalacji po 10 tys i wyciągnięcie filtra gazu. Ostatnio był czysty jak łza ,a tankuje zawsze na Lukoil-u. Dalej będę tam tankował.
Tankowałem na Statoilu i to nie jeden raz. Generalnie to mój stały punkt tankowania. Co do tego gazu, o którym piszesz, wg mnie jest dobrej jakości, zimą rzeczywiście auto lepiej zapalało.
Ja jakoś nie mam przekonania do instalacji gazowych w samochodzie. Według moich obserwacji to inne paliwa zimowe z tej stacji są dobrej a nawet więcej najlepszej jakości. Zimą to tylko paliwa ze Statoil. Z resztą nie tylko zimą:)
Z własnych obserwacji sądzę, że gaz ten jest na pewno bardzo dobrej jakości, a Zimą samochodzik o wiele szybciej i lepiej się odpala, tylko niestety cena jest trochę wyższa
Przegląd samochodu przed zimą - co warto sprawdzić? Okres zimowy jest trudny i nasze samochody żeby były w pełni sprawne w tym czasie to powinniśmy dokładnie przejrzeć samochód i usunąć wszystkie te usterki, które mają bezpośredni wpływ na bezpieczeństwo jazdy ...
Uwaga na nocne przymrozki i oblodzenia na drogach Trwa pełnia jesieni. Panujące warunki atmosferyczne często okazują się prawdziwym wyzwaniem dla kierowców. Nowym elementem jesiennej aury są nocne przymrozki, oznaczające kolejne zagrożenia na drogach. Oblodzona nawierzchniaSymptomy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.