SUV + - 100 000zł. Range Rover / Audi - pomoc!

05 Lut 2013, 15:15

Witam.

Jestem przed zakupem samochodu firmowego. Na początku miał to być Range Rover EVOQUE, nowy z salony - z pełnym odliczeniem VAT w leasing. Aczkolwiek jak się oczywiście dowiedziałem, odliczenie pełnego VATu jest niemożliwe.

W tej chwili zatem pozostaje mi decyzja nad kilkoma wariantami.

1. Pierwszy z nich, to AUDI Q7, rocznik przeważnie 2007~, z przebiegiem bliskim 200 000km. Ma on oczywiście pełne wyposażenie, 4x4, pneumatykę oraz wiele dogodności. Dodam iż auto musi mieć automatyczną skrzynię.
- przykład nad którym się zastanawiałem: [link do oferty na Allegro wygasł]

2. Drugą opcją jest RANGE ROVER SPORT, rocznikowo 2007~2008. Przebieg można znaleźć tu bliski 100 000km. Podobne wyposażenie, pneumatyka, 4x4, automat.
- przykład: [link do oferty na Allegro wygasł]

3. Samochód Range Rover EVOQUE, Pure - 4x4, automat, diesel. Prosto z salonu, około 170 tys. brutto, leasing.

Proszę o konkretne porady - będę bardzo wdzięczny i dam znać jak toczy się sprawa.
Mnementh
Obserwowany

Auto: - - -

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SsangYong Y400 - nowy model flagowego SUV-a
    SsangYong odsłonił nazwę oraz pokazał wygląd zewnętrzny oraz wewnętrzny modelu Y400. Opracowywany przez SsangYonga nowy model flagowego SUV-a znany był pod nazwą projektową "Y400". Firma zdecydowała się nadać nowemu samochodowi ...