Suv 7-osobowy do 70 000zł

31 Lip 2020, 12:39

Witam poszukuję Suva 7-osobowego do 70 000zł. Aktualnie posiadam Touareg'a który dla rodziny 2+2 jak najbardziej polecam ale u mnie w drodze jest kolejny synek i potrzebuję wymienić na ciut większe i nowsze auto. Synkowie mają 4.5 i 2 latka a trzeci urodzi się na początku przyszłego roku i muszę zmienić na najlepiej 7-osobowego Suva bo wątpię czy jest jakiś Suv, który posiada 3 oddzielne fotele aby móc zamocować 3 foteliki obok siebie. Odrazu mówię że Vany odpadają. Silnik najlepiej benzynowy.
DarekSuv
Obserwowany

04 Sie 2020, 17:30

Wpadły mi w oko dwa auta Audi Q7 i Mercedes-Benz GL, ktoś z was miał z nimi do czynienia?
DarekSuv
Obserwowany

04 Sie 2020, 19:23

Q7 to z grubsza to samo co touareg i w sumie niekoniecznie masz tam silnik benzynowy, który z czystym sumieniem można "polecać". O GL'u wiem tyle co nic więc się nie wypowiem.
Skoro cały czas jesteś przy autach zbliżonych wymiarami do touarega to zerknij sobie na xc90, przynajmniej silniki ma przyzwoite (i gazik sobie wrzucisz jak będzie taka potrzeba).

Oprócz tego zostaje ameryka. Suburban, explorer, highlander
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...