szukam_porady napisał(a):Czy ktoś jest tutaj w stanie mi pomóc?
Widziałem gdzieś słuszną opinię nt. tego forum - wszyscy Ci pomogą, jeśli masz do rozdysponowania na auto grube pieniądze.
rozumiem, ze nie znacie suvow za ca. 100tys godnych polecenia?
Wiesz co? Myślę, że chłopaki nie wiedzą za bardzo jak mogą Ci pomóc, ponieważ na wybór samochodu ma wpływ wiele czynników.
Ja, kupując samochód nikogo nie pytałam o zdanie i jestem pewna w 100%, że na tym forum nikt tego samochody by mi nie polecił a wręcz by powiedzieli, że zgłupiałam do końca.
A ja........... kocham ten samochód i uważam, że jest cudowny
![Cool :cool:]()
Siedzenia w jasnej skórze, klima, wygląda jak prawie jak limuzyna
![Laughing :lol:]()
(uterenowiona troszkę), ma bagażnik bardzo pojemny, no i mogę włączyć napęd na 4.
Musisz najpierw wiedzieć, co mama lubi, co się jej podoba, gdzie będzie miała ochotę poszaleć tym samochodem.
Masz jeden kłopot z głowy......... będzie to nowy samochód, bez historii eksploatacyjnej.
Więc patrz na jak najmniejszą celę i urok autka. Wszystko pozostałe będzie zależało od oczekiwań oraz jak mama będzie jeździła i eksploatowała swoje cacuszko.
Forumowicze będą mieć różne zdania, bo mają bardzo różne doświadczenia.
Poza tym, dużo "bajerów" w samochodzie może w praktyce nie być wykorzystywana, a zapłacić za nie trzeba, jeśli nie są w standardzie a i za pewien standard też się płaci.
Kiedyś samochód nic nie miał i tak wszyscy ochoczo jeździli.
![Wink :wink:]()