Suv do 100 000zł

25 Sie 2020, 01:17

Witam serdecznie wszystkich, od jakiegoś czasu szukam dużego Suva z silnikiem benzynowym do pojemności 4.0 który lubi lpg oraz dużą ilością miejsca w środku gdyż mam 3 synów 15, 12, 9 lat. Myślałem nad Dodgem Durango z silnikiem 3.6 który dobrze współpracuję z lpg ma fotele "kapitańskie" w drugim rzędzie a nawet w 3 rzędzie jest sporo miejsca. O co nim myślicie albo co możecie od siebie polecić tylko proszę nie polecajcie mi Vanów bo mam już ich dość po prostu, a krótko mówiąc 3 poprzednie moje auto to były Vany więc pora na coś innego. :)
TreborVans
Obserwowany

25 Sie 2020, 08:34

Za 100k.k.z bardziej nietypowych aut z dużym moturem wybrałbym sienne tojkę. W porownaniu do durango jest o wiele bardziej dopracowana pod każdym względem.
Co do samego durango to jest typowa jakość gm. Sporo drobnych usterek, palące się lampki błędów, paliwożerność.
Trzeba też sprawdzić co z silnikiem bo wiedza w pl.na jego temat jest taka sobie a może tam też są zagwostki. Na plus ceny gratów jak na gabaryty przystępne, fajny wygląd, gabaryty, prosta konstrukcja. Ogólnie fajne auto ale wymaga troche innego podejścia motoryzacyjnego.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

25 Sie 2020, 12:37

Dziękuję za wypowiedzenie się o Durano mam nad czym myśleć niestety Sienna to Van a mi już się Vany przejadły i szukam czegoś innego czyli Suva. Podobnej konstrukcji do Durano jest Toyota Highlander i VolksWagen Teramont tylko Teramont kosztuje troszkę więcej niż zakladam mój budżet ale może warto dołożyć trochę pieniędzy. A co jeszcze możecie mi zaproponować byle nie Vany już prędzej pick up ale tu może być ciężko dla 5 osobowej rodziny.
TreborVans
Obserwowany