04 Cze 2013, 21:16
WItam!
Chciałbym prosić was o poradę , po kiepskich doświadczeniach z wielowahaczem i nie tylko (a4 b5, e39, e38,a6 c5, ) padł wybór na tańsze auto tupu SUV. Chciałbym przeznaczyć na nie 25tys zł. Mianowicie musi być to DIESEL , gdyż lubię pracę silników wysokoprężnych . Co do moich upodobań , chciałbym aby miał trwałe zawieszenie , oraz automatyczna skrzynię,był w miarę dynamiczny co do spalania paliwa , mało awaryjny , zastanawiają mnie te skrzynie w tych jeepach i koreańskich yongach czy to również skrzynie mercedesa czy chińczyk na drutach robił, podobno tu i tu silnik i skrzynia merca ale jeep 2.7 crd zwykly automat , SY rexon tip tronic z którego auta byłbym bardziej zadowolony?
Bardzo dużo śmigam po Polsce po budowach, wiec chciałbym auto które zniesie te nasze polskie drogi , oraz lekko wyższe, żeby jeździć po polnych drogach i po budowie bez obawy o miskę , co do napędu i zawieszenia wydaje mi się ze jeep jest twardszy mniej skacze ,nie zamierzam startować w rajdach ani bawić sie w off road tylko wymieniać olej lac paliwo i jezdzić jeździć i jeździć , według opinii ludzi mniej pali jeep jest szybszy , lecz za taki rocznik 02/03 trzeba dać 25tys zł , natomiast SY rexon I , z rocznika 04/05 z małym przebiegiem bo okolo 100tys km i na wypasie można kupić juz za 19-20 tyś,
Długo się zastanawiałem i teraz proszę was o jakieś konkretne porady opinie
Ostatnio edytowany przez
krzychus3, 04 Cze 2013, 22:57, edytowano w sumie 1 raz