SUV do 50 tysięcy

28 Lis 2016, 20:15

Witam serdecznie :)
Proszę o pomoc oraz dobrą radę ludzi, którzy są o wiele bardziej doedukowani w tej dziedzinie niż ja :) z mojej ukochanej Suzety Grand Vitara z 2003 roku powoli uchodzi życie. Jestem właśnie na etapie doprowadzania jej do idealnego stanu po czym planuję ją sprzedać. Obecnie w salonach trwa wyprzedaż rocznika 2016 stąd moje pytanie, moi Drodzy jaki nowy SUV polecacie do 50 tysięcy?
Nie ukrywam, że dla kobiety rownież ważny jest wygląd zewnętrzny :) proszę mężczyzn o pomoc !!! :)
DziuplaSino
Obserwowany

Prawo jazdy: 27 10 2003
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Suzuki Grand Vitara
Silnik: 1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

28 Lis 2016, 20:24

Nie przesadzasz trochę? 50k? Nowy suv?
Kwota wystarczy na duster'a w bieda edyszyn a nie na coś co można w jakikolwiek sposób "polecić".

E: Jaki jest sens sprzedaży auta, które doprowadzasz do dobrego stanu?
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

28 Lis 2016, 20:40

Musi być koniecznie SUV? Są to najczęściej auta drogie i mniej praktyczne niż "zwykłe" wersje. Jeśli chodzi o stosunek cena/jakość to bardzo dobrze wypadają auta koreańskie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Webasto dla samochodów elektrycznych
    Firma Webasto, znana z systemów ogrzewania i klimatyzacji stosowanych w większych samochodach i autobusach, a także szyberdachów i składanych dachów dla kabrioletów, rusza na podbój nowego ...