SUV do 80-100 tyś.

20 Kwi 2014, 15:56

witam drogich pasjonatów motoryzacji :mrgreen:

swoje c63 wytargałem z salonu, jeżdżę już nim sporo, zaczyna mi się nudzić, ale za bardzo je kocham by je sprzedać :wink:

poszukuję jakiegoś dobrego SUV'a do 80-100 tyś, nie biorę pod uwage żadnych hjundajów etc, raczej marki z tzw. wyższej pułki, czyli VW Audi Porsche BMW MB... co byście doradzali i z jakim silnikiem? :twisted: bardzo mnie kusi Cayenne S/Turbo :twisted: aczkolwiek nie wiem jak z GLK/ML'em i Q7... :? Słyszałem, że Cayenne bije na łeb X5 więć nawet nie uwzględniam :twisted:
Entuzjasta
Nowicjusz

Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Mercedes-Benz C63 AMG
Silnik: 6.2 V8 457KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2007

21 Kwi 2014, 11:01

Auta z wyższej półki i propozycja Wieśwagena :lol: Jak chcesz coś z wyższej półki to Lexus, Porsche..
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

21 Kwi 2014, 11:12

Entuzjasta napisał(a):Słyszałem, że Cayenne bije na łeb X5 więć nawet nie uwzględniam :twisted:

no tak, lepszy jest touareg :lol:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"Samoczyszczący się" samochód Nissana
    Mycie samochodu to niezbyt przyjemna, a w dodatku kosztowna konieczność. W odpowiedzi na to Nissan rozpoczął testowanie innowacyjnej powłoki lakierniczej, do której nie przylega błoto, woda ani zwykły brud. Być może ...
    Czy opłaca się kupować opony używane?
    Zakup opon z drugiej ręki to tylko pozorna oszczędność. Kupowanie używanych opon i jazda na nich to najgorszy sposób na szukanie oszczędności przez kierowców. Jazda na używkach to za duże ryzyko. Kupujący nic ...