SUV do około 60 tysięcy

25 Gru 2009, 10:41

Witam. Mam zamiar kupić samochód używany do ok. 60 tys. Do tej pory jeździłem fiatem Palio weekend, ale stwierdziłem, że czas przesiąść się na jakiegoś SUV-a. Nie mam pojęcia jaki model mógłbym wybrać dla 4 osobowej rodziny z psem,dlatego proszę o jakieś rady. Dodam, że auto musi mało palić no i oczywiście nie szukam samochodu z salonu tylko jakiegoś 2-3 letniego.

Pozdrawiam i z góry dziękuje.
maliniak91
Nowicjusz

25 Gru 2009, 11:46

Witaj. Do kwoty 60tyś proponuje poopatrzeć na Toyota Rav4. Nie wiem czy bedzie 3 letni w tej cenie,ale wydaje mi się,że jest to propozycja wartrta przemyślenia.
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

25 Gru 2009, 14:53

Jak dla mnie najlepszym wyborem w tej cenie będzie takie cudo :)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

W tym aucie rodzinka na pewno się zmieści i będzie jechała komfortowo, a pies będzie mógł spokojnie wpakować sie do bagażnika :grin: .
Diablos
Początkujący

Miejscowość: Jaroszowa

25 Gru 2009, 15:47

maliniak91 napisał(a): Dodam, że auto musi mało palić no i oczywiście nie szukam samochodu z salonu tylko jakiegoś 2-3 letniego.
nie oczekuj po SUVie spalania podobnego do osobówki :mrgreen: w końcu 2 tony trzeba czymś napędzić za 60 tysi można znaleść już coś ciekawego
Grand Vitara, Rav4 (choć tego autka ja osobiście nikomu nie polece), Nissan: Pathfinder, Xtrail, Xterra(to jest bardzo fajne tyle że znaleźć w dieslu dość ciężko),
no chyba że chcesz coś jak kombiak to rzeczywiście subaru (ale nie jest oszczędne :mrgreen: ) Mitsu Outlander (ale też spalania nawet na poziomie 6-7 się nie spodziewaj :mrgreen: )
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

26 Gru 2009, 13:50

Moim zdaniem jedyny słuszny SUV za te pieniądze to Honda CR-V 2.2 iCTDi.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika