no fakt
lampy i cała morda (czyli gril ) jest od scaglietti
ale ja znalazłem inne zdjęcie
ma wejśc w 2010 roku i to już chyba niestety przesądzone
prawdopodobnie bedzie sie nazywał FS 599 Fuoristrada i bedzie wyposażony w 12-cylindrowy 6-litrowy motor o mocy 600 KM. napęd 4WD
v max 300 km\h cena 1 000 000 zł
miejmy nadzieje że to nie wypali i ferrari zrezygnuje z produkcji tego suva
lamborghini przecież też mialo swojego suva
ale to nie wypalilo i zrezygnowali
Lamborghini miało SUVa ale np opony były produkowane na indywidualne zamówienie. To był wyjątkowy samochód przy tych wymiarach w środku nie było więcej miejsca co w innych modelach Lamborghini no może nad głowami.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Cofanie liczników w samochodach z karą pozbawienia wolności Rząd przyjął projekt nowelizacji ustawy Prawo o ruchu drogowym w którym za każde przekręcenie licznika będzie groziło od 3 miesięcy do pięciu lat więzienia. Za takie oszustwo odpowiadają zarówno kierowca, właściciel ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.