Dzień dobry szukamy auta w suvie z dobrą wersja silnikową która nie sprawiła by dużych problemów, zastanawiamy się nad sportage ale w tym budżecie I w automacie są silniki 2.0 są awd są gdi I zupełnie nie znam się I nie wiem jaki wybrać żeby służył. Zastanawiam się nad tiguanem 2.0tfsi ale one mają swoje bolączki, niby 3gen jest ok ale nie mam pojęcia czy dam radę kupić. Chciałbym kupić auto trwałe i niezawodne inne marki też chodzą w grę, interesuje mnie benzyna że względu na małe dystansy pokonywania autem, jakie auto byście mi polecieli I oczywiście z jakim silnikiem.
Biorąc pod uwagę Kia Sportage i Hyundai Tucson masz tam silniki GDi jak wspomniałeś i spokojnie można się nad nimi zastanowić bo to całkiem niezłe konstrukcje.
Ja bym polecił RAV4 w hybrydzie ale nie wiem czy w tym budżecie coś znajdziesz. Z takich realnych propozycji to warto zastanowić się nad Mitsubishi Outlanderem.
Sobota w terenie Jako ze ostatnio brak mi na wszystko czasu to gdy wczoraj zadzwonil kumpel spytac czy mam chwile zeby dzis rano wyskoczysc w teren nie zastanawialem sie ani chwili. Do tego jechalismy doslownie "za rog" zdjęcia w galerii ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.