SUV z salonu do 180 000

07 Cze 2020, 22:01

Witajcie,
poszukuje SUVA z salonu do ~180 000 (oczywiście finalnie, nie katalogowo :) Nie wiem jakiego rzędu rabaty można wyrwać na poszczególne marki). Interesuje mnie benzyna lub hybryda. Jeżdżę głównie po mieście (tak z 85%).

Od auta oczekuję przede wszystkim komfortu i niezawodności. Nie mam preferencji co do marki, nic nie odrzucam :)

Dziękuję za wszelakie propozycje!
AndreP
Obserwowany

Zdjęcia: 4

08 Cze 2020, 11:27

Jeśli SUV+hybryda to raczej tylko RAV4 lub Lexus UX:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Jest jeszcze Ford Kuga:
Honda CR-V:
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002

09 Cze 2020, 15:40

Dobry budżet na XC60, świetny na XC40, można pomyśleć o V60CC. Wszystko zależy jakiej wielkości czy wyposażenia oczekujesz. Jeśli interesuje Cię coś z marki Volvo to zapraszam na priv, pomogę w konfiguracji, poszukam ofert, poszukam aut dostępnych od ręki.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co to znaczy być uprzejmym na drodze?
    Po pierwsze być kierowcą przewidywalnym, a nie chaotycznym i pełnym emocji. Po drugie przestrzegać przepisów ruchu drogowego. Po trzecie kierować się zasadą współpracy, ostatecznie intencją wszystkich jest bezpieczne ...