Witam Niedawno wyskoczyła mi kontrolka check engine. Co może być tego przyczyną i jak spróbować rozwiązać ten problem? Mam kabel obd2 lecz chyba do samochodów z grupy vw/audi itd. jaki kabel jest mi potrzebny żeby podłączyć suzuki po komputer... oraz jaki jest mi potrzebny program... do audi mam VAG a do Suzuki jaki powinien być? Bardzo porsze o szybka pomoc to jeszcze dziś bym kupił kabel. Najbardziej interesowałby mnie jeden uniwersalny kabel który może wszystko bez żadnych ograniczeń robić w autach z wejściem OBD2, jest tak w ogóle taki? Jeśli jest to pewnie bardzo drogi. Jaki jest potrzebny tylko do diagnostyki a jaki do głębokiego grzebania w kompie suzuki?
Czyli dam radę zrobić coś swoim kablem? Jak ten mój się nazywa profesjonalnie? potrzebuję takiego kabla [link do oferty na Allegro wygasł] czy takiego [link do oferty na Allegro wygasł] Czy może któryś z tych jest taki sam jak mój?
Ok w takim razie kupuję tylko teraz pytanie czy ten [link do oferty na Allegro wygasł] i ten [link do oferty na Allegro wygasł] różnią się czymś poza połączeniem? Chodzi mi to o protokoły (zakres obsługiwanych aut) itd. Jeśli tylko połączeniem to kupie ten na bluetooth lub może ten kupić? [link do oferty na Allegro wygasł] niestety sprzedawca nie zna się na tym co sprzedaje
Wyskoczyła kontrolka check engine po podłączeniu komputera widnieje błąd: p0220 throttle/pedal position sensor/switch b circuit Czy on jest przyczyną wyskoczenia kontrolki check engine? Jak poradzić sobie z tym problemem?
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Malowane dziury i policjanci z tektury, czyli "kuksańce" na ulicy Jak zachęcić kierowców do zachowania ostrożności na drodze i przestrzegania przepisów, gdy konwencjonalne metody nie są wystarczająco skuteczne? Kiedy uczestnicy ruchu drogowego ignorują znaki "stop", ograniczenia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.