REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
samurajsj700 napisał(a):[ Dodano: Wto Gru 22, 2009 22:05 ]Za bardzo nie wiem o co ci chodzi....Karson napisał(a):a czytał ten temat?http://www.forumsamochodo...esz-vt24026.htm
Może chciałeś mnie poniżyć ??
pocieszny napisał(a): ale ma tą wade że na stromym trawersie albo podjeździe paliwo może nie być podawane do silnika![]()
samurajsj700 napisał(a):Może chciałeś mnie poniżyć ??
Jogi4x4 napisał(a):Modowi chodzi o to że napisałeś "szczela" a nie strzela , a tamten link i "temat dla dyslektyków" jest o poprawnym pisaniu, znakach interpunkcyjnych, ortografii na forum
samurajsj700 napisał(a):Każdemu może się zdarzyć ......![]()
??:
taniej szybciej łatwiej wrzucić BLOS-aKarson [email widoczny po zalogowaniu] a nie myślałeś o przeróbce na wtrysk? gdzieś mi się o uszy obiło, że nie jest to jakaś straszna trudność.. choć szczerze mówiąc wolałbym kupić oryg silnik na wtrysku i zamienić go z gaźnikowcem
pocieszny napisał(a):taniej szybciej łatwiej wrzucić BLOS-a
to instalacja gazowa na gaźniku gazowymPITSJ413:) napisał(a):pocieszny napisał(a):taniej szybciej łatwiej wrzucić BLOS-a
a co to jest ten BLOS?![]()
PITSJ413:) napisał(a):o tym juz mysle od dawnanawet dowiadywalem sie ile taka instalacja by do mojego SJ-ta kosztowala (1300zl)
KkKarson napisał(a):oczywiście. dlatego zareagowałem dopiero przy Twoim trzecim błędzie
koniec mulenia
PITSJ413:) napisał(a):Witam
mam jeszcze jedno male pytanko![]()
czy do SJ413, poza gaznikiem od PONY, pasuja jeszcze jakies inne gazniki?
dzieki za odpowiedz i pozdrawiam