Swap troche dziwny z c20xe na c20ne

12 Maj 2012, 12:28

czesc wam jestem od roku posiadaczem fajnego autka jakim jest Calibra z silnikiem c20xe kupilem ja poniewaz miala byc w stanie idealnym 2 lata po generalnym remoncie lecz po zmianie oleju okazalo sie ze tym remontem bylo zalanie silnika "doktorem" od tamtej pory silnik zaczal brac spore ilosci oleju zaczely sie stuki i inne dziwne odglosy z silnika jako student niemam funduszy na remont (slyszalem ze taki wychodzi okolo 2.5tys) ale za to jestem posiadaczem calej vectry a z silnikiem c20ne(silnik po remoncie 1.5roku temu ale zgnila buda i wyrwalo belke a amorek wszedl do bagaznika i stoi tak od miesiaca) i o to moje pytanie czy sie da zrobic taki swap? tzn czy mocowania pasuja i wogole bedzie wszystko pasowac?
RCDream
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 06 2007
Auto: Calibra 2.0 150KM

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Przyszłość należy do samochodów na wodór
    Wyniki najnowszych badań przeprowadzonych przez KPMG pokazują, że na samochody z napędem wodorowym czeka świetlana przyszłość. Ponad połowa polskiej kadry zarządzającej uważa, że takie pojazdy są obecnie trendem numer jeden ...
    Mitsubishi e-Evolution Concept
    MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT jest jeżdżącym prototypem, który odzwierciedla strategiczne kierunki, w których w przyszłości będzie się rozwijać marka Mitsubishi Motors. Łączy atuty samochodów typu SUV, ...