REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kubuch napisał(a):Tak bardzo przeszkadza Ci to, ze jeżdżąc na światłach mijania jesteś dobrze widoczny na drodze?
Kubuch napisał(a):Tak bardzo przeszkadza Ci to, ze jeżdżąc na światłach mijania jesteś dobrze widoczny na drodze?
Kamilp napisał(a):jeżeli posiadają wszystkie homologacje to powinny być dobrze widoczne i nie będą oślepiały innych
A te philipsy są dobre, naprawdę działają około dwóch lat? Bo straszą mnie tutaj, że wszystkie żarówki szybko padają, a nie chcę tak.qki007 napisał(a):Chłopie, zostaw Alfe w spokoju. Ja też coraz więcej widzę aut ze światłami dziennymi ale są to polonezy, maluchy bądź Golfy I. Kup sobie Philipsy H7 do mijania i przy Twoich przebiegach starczą Ci na 2 lata co najmniej. Nie bądźmy aż tak "oszczędni".. Dzienne w Alfie to profanacja - jeszcze takie dorabiane w zderzaku czy też montowane w halogenach.
Bardzo ucieszyła mnie ta informacja, dziękuję!qki007 napisał(a):Zależy ile jeździsz. Dobre są - świecą bardzo ładnie, robią dobrą widoczność i kolor światła jest biały (albo bielszy dużo bardziej niż standard). Co do żywotności to jak mi się spalą dam znać. Niektórzy mówią że 15-20k km to max. i może być to prawdą, jednak moim zdaniem warto wydać tą stówkę nawet na ten przebieg.