System głośnomówiący z zewnętrznym mikrofonem - pomocy

09 Cze 2010, 11:33

Witam,

mam takie pytanko i liczę na pomoc. Przeszukałem allegro i nie mogę znaleźć tego co potrzebuje.
Otóż potrzebuje prosty system głośnomówiący przez bluetooth tylko że jest mały problem. Mam aktualnie system SonyEricssona warty 200zł który ma wbudowany mikrofon i strasznie to chodzi...

Może ktoś wie jakiś tani system głośnomówiący z wyjście ma zewnętrzny mikrofon, ewentualnie już w zestawie z zewnętrznym mikrofonem.

Oczywiście są zestawy Nokii warte powyżej 200zł, dlatego one też odpadają.. także dodam że już myślałem o jakiejś stacji dokującej lecz do iphona nic takiego nie ma i dlatego poszukuje czegoś na bluetooth-cie..

Szukałem najlepiej od razu jakiś transmitter fm z funkcją bluetooth, lecz wszystkie i tak nie mają wyjścia na zewnętrzne mikrofony, dlatego też boje się że będzie jeszcze gorzej niż w przypadku tego SE.
zaib
Nowicjusz

Miejscowość: Szczerców

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Cusco tuninguje nową Toyotę Suprę
    To było pewne. Na rynku tuningowym pojawia się coraz więcej części do nowej Toyoty GR Supry. Tym razem coupé Toyoty na warsztat wzięło japońskie Cusco. Firma nie postawiła jednak na poszerzone nadkola czy wielkie skrzydło, ...