REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Rokiko napisał(a):Wracając do tematu widziałem dzisiaj rano na jednej ze stacji ON grubo powyżej 7 zł
nie cena samej baryłki ma wpływ na cenę finalną ale masz rację do podnoszenia cen reakcja jest szybka ale w drugą stronę ti już nie, najgorsze w tym wszystkim jest to ze podskakują również ceny innych rzeczy które kupujemy na codzień, transport droższy to i cena w sklepie wyższa ale nawet jak paliwo spadnie to podwyższone ceny juz zostanąRokiko napisał(a):Najlepsze jest to, że dzisiaj cena za baryłkę spadła, a na stacjach zero reakcji.
To prawda cena rośnie bardzo szybkoMeh napisał(a):To co się teraz dzieje to jakaś masakra, pamiętam jak jeszcze w 2020 roku tankowało się gaz po 1,95. A dzisiaj już 3,49
To chyba nie tak... dalej będziesz tankował za 100zł ale ilość litrów które za to dostaniesz będzie znacznie mniejszaMeh napisał(a):Jak zawsze tankowałem benzyny za 100 zł to teraz będę wlewać za 70
No to drogo. Ja wczoraj u siebie widziałem po 3,87zł. Pamiętam, że kiedyś raz tankowałem tak drogi gaz, oczywiście nie u nas ale w Austrii jak byłem kilka lat temu przejazdemyeti65 napisał(a):gaz u mnie przekroczył 4zł