REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
asaledr napisał(a): Czekam na kosztorys ale już się boje ich tych stawek więc chciałem podpytać jak domagać się więcej.
asaledr napisał(a):mam auto o które dbam i jak będę potem sprzedawać nie chce żeby ktoś mi powiedział że o tu w mierniku za dużo farby malowane było.
asaledr napisał(a):Skoro mam porysowany zderzak zdarty lakier i wgniot na błotniku to chcę kasę za nowy zderzak, nowy błotnik i montaż tego wszystkiego
asaledr napisał(a):I tak na to czeka się wieki.
asaledr napisał(a):Powiedzcie mi tylko jedną rzecz czy ubezpieczyciel gdy element ma wgniot, może zasugerować "tzw. szpachlowanie" jakkolwiek to oni nazywają? Czy taki rodzaj naprawy nie wchodzi w grę u ubezpieczyciela? Bo tego chcę uniknąć, nie chcę nic szpachlować
asaledr napisał(a):. I czy 15 lat to wytrzyma, nie odpadnie a potem nie zrobi się jakaś korozja? Nie mam pewności, na pewno człowiek się czuje bezpiecznie jak jest czysty zderzak bez szpachli. Więc taki argument też poruszę jak będzie jakiś problem. Tak samo zamienniki, nie mam pewności czy zamiennik to taka sama blacha jak oryginał, taki sam ocynk, wszystko to same i będzie mieć taką samą trwałość,