Szukam auta dla siebie

10 Maj 2013, 09:49

Witam,
szukam auta dla siebie
czy możecie powiedzieć mi coś o tym samochodzie
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
czy ktoś na postawie vinu mógłby mi zweryfikować czy opis - bezwypadkowe, jest prawdziwy ?

VIN - numer ident. pojazdu :

VSSZZZ6LZ5R202642
pozdr
eka
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 10 2003
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: peugeot 206
Silnik: 1,4 55kw
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2002

10 Maj 2013, 11:03

Witam, województwo Świętokrzyskie to zagłębie handlarzy, którzy odpicują auto, a później sprzedają za dużo więcej, jeśli chodzi o ten model samochodu, to wydaje mi się, że ma więcej przejechane km, ok 120 tysięcy. W takich modelach nie ma mowy o rdzy, czy innych niedoskonałościach starych 20letnich aut.
Proszę zobaczyć ten samochód, przejechać się, wziać mechanika, niech wszystko sprawdzi :)

Do nowych aut nie ma co się przyczepiać :)
eMrH
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Poszukiwane

10 Maj 2013, 11:40

Ja bym bardziej polecił coś z japońskich marek... toyota, lexus, mitsubishi, honda... oczywiście nie wszystkie egzemplarze... ale to moje zaufane marki i nigdy się na nich nie przejechałem...
Hageen
Nowicjusz

Auto: Lexus GS300

10 Maj 2013, 15:11

dziękuje za odpowiedź
eka
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 10 2003
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: peugeot 206
Silnik: 1,4 55kw
Rok produkcji: 2002

12 Maj 2013, 18:06

A może podasz więcej szczegółów,jak chociażby to jaki budżet posiadasz na ten cel? To w sumie jest najbardziej istotne.
Rolcar
Początkujący

Auto: Ford Focus II
Silnik: 1.6
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Renault 5 Turbo
    Pod koniec lat 70. Renault przestały wystarczać zwycięstwa w 24-godzinnym wyścigu w Le Mans i Formule 1. Marka chciała również wystartować w rajdach samochodem napędzanym turbodoładowanym silnikiem. Wymyślone przez ...