Szukam auta do 10 tys

12 Maj 2013, 18:17

Cena...Dobry samochód kosztuje adekwatnie do stanu...
Mam kolegę który będzie za chwilę sprzedawał swoją A4 z 99 po lifcie z sekwencją 1,8T,S-Line ,pakiet chrom,które jeździ jak nowe,wygląda jak nowe i sprawuje się jak nowy samochód.Ile ma wołać za takie auto..? Tyle co za poskładane reanimowane równolatki..? Będzie wołał sporo,bo bardzo dobry samochód musi kosztować adekwatnie do swojego stanu!
Co do Grande. Nie ma z nimi problemów.Auta te są jeszcze w miarę świeże i można kupić przyzwoity egzemplarz kilkuletni. :)
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

19 Maj 2013, 10:01

Witam. Chce kupić tą skodę fabie w kombi [link do Tablica wygasł] oglądałem wszystko ok ale mechanikiem nie jestem wiec tez trudno mi ocenic. Wizualnie stan bdb, drobne ryski jak na auto 8 letnie. Przebieg potwierdzony ksiązka serwisową, własciciel obceny kupił te auto od znajomego który miał firme i auto jezdzilo wlasnie w firmie. Przebieg mysle prawdziwy. Jeszcze przed kupnem bym wjechał na stacje diagnostyczną i jezeli bedzie ok mysle kupie. Cena troche wysoka..
waleks1
Nowicjusz

Prawo jazdy: 23 11 2007
Auto: Fiat
Paliwo: Benzyna

19 Maj 2013, 19:46

Wydaje się ok. :) Przede wszystkim ma klimę i jest kombi co rekompensuje nieco ciasnotę wewnątrz Fabii. Silnik benzynowy-optymalny do tego auta. :yes:
Przebieg normalny dla tego rocznika.
Moim zdaniem jeśli zdecydowałeś się na Fabię i ta akurat jest w technicznym stanie dobrym,to ponegocjuj cenę i bierz.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept serii 1 tii 2007
    Studium stylistyczne skupione wyłącznie na wyścigach motorowych. Samochód zbudowany w oparciu o BMW serii 1 Coupé wpisuje się w tradycję tworzenia kompaktowych, lekkich i sportowych aut coupé produkcji ...