Znalazłem jeszcze pare zlomów dla ciebie. Fiesta 1.1 1992 rok 950 zł [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Citroen AX 1.0 1995 rok 1000zł [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Tico 800 2000 rok 1780zł [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Opel Astra 1.4 1996 rok 1750zł [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Napisałem, potrzebuje auta do jazdy, nie czegos super nowego dla szpanu. Nie mam masy szmalu, i nie chce nawet wykladac niewiadomo ile na pierwszy samochod. Wiec swoje zdanie schow dla siebie. Znam osoby, ktore kupily auto za 1000zl i nadal nim jezdza, wkladajac w niego max kilka stowek.
Też 2 lata temu kupiłem tanie auto citroena zx 1.4 96 r. za 1400 zł zrobiłem nim 34 tyś km tylko oprócz paliwa olej dolewałem do silnika i zmieniłem skrzynie biegów bo odjechała, dokładnie to wyskakiwała jedynka. Jak ktoś ma jako takie pojęcie i trochę wolnego czasu to na pewno coś sensownego znajdzie ale jeżdżąc oglądać może się okazać że się trochę wyda na szukanie auta. Ja bym w tych pieniądzach radził poszukać jakieś Uno,Tico,cinkoczenklo,nexie czy nawet jakiegoś civica czy mazdę 323 ale szału to bym się nie spodziewał i jak masz jako takie pojęcie o naprawach bo inaczej to całe autko da ci się boleśnie odczuć po kieszeni bo żeby jeździć z każdym pierdem po mechanikach to trzeba mieć zdrowie i kasę chyba że lubisz ryzyko i olewasz wszystko bo żeby samochód był choćby do przemieszczania się bezproblemowo z punktu a do b to bym na to nie liczył przygody raczej masz gwarantowane z reguły w takiej cenie sprzedaje się wyeksploatowany złom ale są wyjątki.
Jesień i niespodziewane leśne zwierzęta na drodze Teraz, kiedy zmierzch zapada dużo szybciej, a dodatkowo pogoda potrafi być mglista i deszczowa, łatwo można nie zauważyć zwierzęcia wybiegającego na jezdnię. Większość dzików, saren i innych leśnych zwierząt ginie ...
zachary napisał(a):Czy można kupić znośne auto za 1,5 zł? Szczerze, to nie wydaje mi sie...
Oczywiście, że można, lecz oczywiście nie będzie to auto w stanie idealnym i raczej też nie będzie w 100% bezwypadkowe ale będzie nadawało się do jazdy.
Autor tematu szuka auta z kujawsko-pomorskiego więc raczej wątpie żeby chciało mu sie jechać po auto tyle kilometrów,zwłaszcza że wyda jakąś 1/4kwoty na samo paliwo..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.