Witam, szukam auta miejskiego z małym silnikiem, ekonomicznym, służącym do jazdy miejskiej. Myślałem nad: Skodą Fabią, Mazdą 2 lub 3, Grande Punto lub ewentualnie jakiś inny co myślicie, poradzicie ?
Przede wszystkim auto ekonomiczne - w miarę młode ekonomiczne i niezawodne do 18.000 zl
Mazda 3 to już kompakt i bije resztę na głowę komfortem i wielkością wnętrza. Grande Punto jest największe z tych maluchów i całkiem udane. Jak dla mnie szkoda kasy na Fabię, bo użytkując służbówkę nigdy bym jej nie kupił - wygląda tragicznie na zewnątrz i w środku i jakoś szczególnie nie jeździ.
Chyba, że macie jakieś inne propozycję godne uwagi - z tego segmentu oczywiście ja jestem świeżakiem - punto II mam 4 rok - moje pierwsze auto - zagazowane ale pora coś zmienić - uzbierałem troche gotówki - zastanawiałem się tez na tym grande lub ewentualnie EVo nawet
Hyundai Veloster oraz Veloster Turbo Podczas targów motoryzacyjnych NAIAS 2018 w Detroit Hyundai zaprezentował nowy model Veloster i Veloster Turbo. Awangardowy projekt samochodu jest efektem współpracy projektantów z Korei oraz Stanów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.