Szukam auta miejskiego, taniego, PB, 5-7 tys. Białystok

16 Mar 2019, 10:01

No fajna ta Astra, tylko ten przebieg i jaka odpicowana :roll: ta Toyota mi się podoba, tylko zastanawia mnie czy jest równie bezawaryjna jak młodsze koleżanki :P mimo wszystko obejrzę ją no i tą Astre też :yes:
Gość77498

0

16 Mar 2019, 11:51

Jimix napisał(a): Toyota mi się podoba, tylko zastanawia mnie czy jest równie bezawaryjna jak młodsze koleżanki
pytanie powinno brzmieć "czy nowe Toyoty są tak samo bezawaryjne jak starsze koleżanki", oczywiście w temacie o innym budżecie :ok:
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
0

16 Mar 2019, 12:10

Astra może mieć oryginalny przebieg,F-ki często można trafić w ładnym stanie od pierwszego właściciela albo jakiegoś dziadzia a ta widać że dość długo jeździ po Białymstoku.
Odpicowana bo pewnie ktoś dbał a handlarz wiadomo swoje zrobił.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0

17 Mar 2019, 15:59

Kupiłem tą białą Toyotę. Dzięki za nakierowanie i pomoc :ok:
Gość77498

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rejestracja samochodu z zagranicy krok po kroku
    Rejestracja samochodu z zagranicy ( Holandia ), bez tablic rejestracyjnych, kupiony w komisie. Przed kupnem samochodu robimy pierwszy przegląd techniczny w kraju. Po zakończonym badaniu ( bez znaczenia czy negatywnym czy ...
    Miejskie auta ze 100-konnymi benzynowymi silnikami
    Samochody wyposażone w silnik Diesla stają się coraz mniej popularne, a ich udział na rynku globalnym – po raz pierwszy w historii – spadł w tym roku do poziomu poniżej 50 proc. Równocześnie zyskują auta ...