Witam, tak jak w opisie. Jestem ciekawy co byście polecali i co odradzili. Szukam po prostu auta, które będzie mi się przyjemnie prowadziło, dawało rozrywkę oraz pięknie brzmiało. Tak po za v8 zastanawiam się też nad bmw 335i v6 Z góry dziękuje!
W sumie racja głównie mnie interesuje: sedan benzyna raczej bardziej niemieckie marki, ale jestem otwarty na propozycje mała awaryjność silnika preferowałbym napęd na 4 koła manual co do wieku pojazdu to nie mam zbytnio blokad celuje mniej więcej w coś od 2000 do 2012
Kao napisał(a):Czemuż? Od merca mamy propozycje m113? Nie ma w nim nic złego, od bmw mamy 4.4 tylko z resztą już może nie być tak ciekawie. Dużo jeździsz?
Jak przygotować wnętrze samochodu na zimę? Podpowiadamy! Zima w samochodzie może oznaczać nie tylko śnieżne widoki za oknem, ale również… błoto, wilgoć, sól i nieprzyjemne zapachy wewnątrz samochodu! Jeśli chcesz, by wnętrze auta przetrwało zimę w dobrym stylu ...
Przegląd najprzydatniejszych elementów zimowego wyposażenia Coraz mocniej dająca się we znaki zima to dobry moment, aby przedstawić, w jaki sposób poszczególne modele marki są przygotowane na ten szczególny okres roku. Tak pod względem konstrukcyjnym, opcji wspierających ...
@Kao Całkiem mało, auto ma służyć bardziej takiej poprawy psychicznej, odklejenia się czasem od wszystkiego. Od czasu do czasu do miasta skoczyć i tyle.
A co do tematu to poszukałbym sobie czegoś co aspiruje do miana klasyka/jest klasykiem. Będzie "prawdziwa motoryzacja" z v8 i charakterem a przy okazji brak wtopy finansowej ze względu na wzrost wartości.
[link do oferty na Olx wygasł] [link do gieldaklasykow.pl wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.