Szukam dobrego warsztatu w Szczecinie dla Renault Clio

10 Maj 2010, 19:21

Mam do naprawy Renault Clio (wstawienie szyby przedniej, wymiana konsoli wewnętrznej, wymiana błotnika tylnego oraz drzwi lewych od kierowcy wraz z lakierowaniem, lakierowanie i szpachlowanie maski). Bardzo proszę o jakieś namiary sprawdzonych warsztatów samochodowych w Szczecinie, który za rozsądną cenę i dobrze wykonałyby naprawę mojego auta. Nie jestem ze Szczecina i całkowicie nie mam pojęcia komu można powierzyć naprawę mojego auta. Czy ktoś może sie wypowiedzieć na temat warsztatu samochodowego "AUTO-FIGIEL" Hurtownia Oświetlenia Samochodowego ul. Swobody 2 w Szczecinie?
Liczę na waszą pomoc
katarzyna_kwiat
Nowicjusz

Miejscowość: szczecin

29 Gru 2010, 19:41

Po tym co piszesz to raczej w jednym warsztatcie tego wszystkiego nie zalatwisz na miejscu. Wiekszosc warsztatow ogranicza w pewnym stopniu swoja specjalizacje. Ale jest kilka warsztatow godnych polecenia ktore podejma wyzwanie (tz. czesc prac wykonaja samodzielnie,zas reszte powierzom zaprzyjaznionym i zaufanym warsztatom) przez co ty nie musisz sie martwic i pilotowac naprawy,warsztat zrobi to za ciebie. Sczegolnie polecam warsztat na ul. Bandurskiego 36 "AutoLand" Stoluje sie u nich od 10 lat i nigdy nie wyszedlem stamtad rozczarowany albo zniesmaczony.
Ostatnio edytowany przez ooomlodyooo, 31 Gru 2010, 02:34, edytowano w sumie 1 raz
ooomlodyooo
Nowicjusz

Miejscowość: szczecin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Kalkulator czasu podróży
    Kalkulator czasu podróży może być przydatny dla osób planujących dłuższe trasy, w tym wakacje, wyjazdy służbowe czy też przeprowadzki. Dzięki kalkulatorowi, można oszacować, ile czasu zajmie dana trasa i zaplanować ...