05 Maj 2014, 14:36
Witam, oglądałem dużo samochodów w okolicy przez ten czas ale niestety nic ciekawego nie znalazłem, jak na razie jeżdżę samochodem rodziców no ale on ma za duże spalanie bo 8l ON, więc to nie na moją kieszeń. Przemyślałem jeszcze dokładnie te wszystkie sprawy i z moim hobby (wędkarstwo) jednak samochód nie może być mały, najlepiej kombi, ponieważ mam dużo sprzętu do przewożenia lub sedan ale tylko jeżeli samochód będzie duży, a w mniejszym samochodzie niestety się nie zmieści, najlepiej też żeby miał hak bo czasem ojca łódkę będę musiał przewieść ale to nie jest obowiązkowe. Samochód tak jak pisałem wcześniej tylko w LPG, nie chce benzyniaka do przerabiania. Moc obojętna byle tylko dało się łódkę przewieść i spalanie też nie przekraczało 10 góra 11l LPG. Rozmawiałem z kryminalnym z Biłgoraja i w cenie 4000 zł mogę mieć od nich Astrę no ale to jednak za mały samochód, ale polecił mi szukać samochodu w Zamościu i Rzeszowie bo tam jak on to powiedział "kupisz w lepszym stanie i jest największy wybór". Czekam na propozycje od was. Co sądzicie o tych poniżej? Opisujcie po pkt.
1. [link do oferty na Olx wygasł]
2. [link do oferty na Olx wygasł]
3. [link do oferty na Olx wygasł]
4. [link do oferty na Olx wygasł]
5. [link do oferty na Olx wygasł]