Tak jak w temacie, z poczatkiem nowego roku będę kupował auto. Szukam czegoś oryginalnego, zastanawiałem się nad jakimś roadsterem cabrio ale z hard topem jednak nic mi do głowy nie przychodzi. Myślałem o Mazdzie MX-5 ale nie widziałem żadnej z takim dachem.
Mercedes SLK Cabrio [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] PEUGEOT 307 CABRIO [link do oferty na Allegro wygasł] Renault Megane [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] i 206 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
barol bez obrazy ale smarty zostaly ogloszone na najbardziej gejowskie auta
307 slyszalem ze strasznie wadliwy
Megane tez tak myslalem ale tu jest ten sam problem co z tym SLK 30tys to bedzie wyjatkowo maxymalna kwota jaka bede mogl wydac ( z oplatami ze wszystkim).
pozatym szukam nieduzego silnika, gdyz bede duzo nim jezdzil (bardzo duzo) wiec najlepiej diesel. wiem wysokie wymagania
307 awaryjne gdzie to slyszales? w sklepie? siostra lata tym juz 200tys i nic sie nie dzieje. Roadster musi miec moc wiec nie znajdziesz zbyt wiele ofert z malym ekonomicznym silnikiem. Ja polecam wlasnie peugeota z silnikiem 2.0 szybki zwinny i nie trzeba sie szczypac z wyprzedzaniem, a spalanie no coz cos za cos 10l w miescie.
no ale cos bardziej spelniajacego twoje oczekiwania :
[link do oferty na Allegro wygasł] male, ekonomiczne, nietypowe,
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] wiem ze uszkodzony ale moze cos sie znajdzie w najblizszym czasie
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Osoby z niepełnosprawnością na drodze Osoby z niepełnosprawnością posiadają w ruchu drogowym szczególne prawa, z czego wielu kierowców nie zdaje sobie sprawy. Chodzi nie tylko o specjalne miejsca parkingowe, lecz także o możliwość przekraczania ...
no wiesz jak auto kosztowalo np. 5 tys to nie potanieje o 4, ale powiedzmy o 10-20% a w przypadku auta juz za 100tys. roznica jest odczuwalna. Wedlug mnie dobre auta najwiecej traca na wartosci bo sa najdrozsze:)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.