Szukam odpowiedniego samochodu.

13 Wrz 2013, 14:04

Witam wszystkich.
Otóż chciałbym żeby ktoś mi poradził jakie auto wybrać.
Rozglądam sie raczej za Mercedesem BMW albo Volkswagenem, interesuje mnie auto lekko podchodzące pod sportowe.
Myślałem nad mercedesem C 180 C 200 C 220, tylko może ktoś mi powiedziec czym dokładnie się różnią? Najlepiej żeby nie było zbyt duże spalanie, bardziej benzyna wchodzi w gre i cena tak do 7tyś Euro.
Jakieś propozycje ?
PanAdam80
Obserwowany

Auto: nie mam

13 Wrz 2013, 21:42

Mercedes Klasa C. Luksusowy model należący do klasy średniej (segment D) produkowany od 1993 roku i uważany za następcę popularnego Mercedesa W201 (zwanego też 190). Do czasu wprowadzenia na rynek Klasy A, C-Klasse był najmniejszym i najtańszym autem w ofercie marki. Samochód ceniony jest nie tylko za jakość wykonania i niezawodność, ale i klasyczną, ponadczasową linię. Wielokrotnie nagradzany (np. Samochód Roku w Ameryce Północnej i trzecie miejsce w tym samym konkursie w Europie w 1994 r.). Obecnie na rynku dostępna jest trzecia generacja modelu. http://www.autocentrum.pl/mercedes/klasa-c/
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...