Witam!!! Nie dawno umieściłem temat na tym forum że chce kupiś samochód i porosiłem o radę ale zamiast konkretów dostałm rózne opcje co jest dla mnie na plus. Nie stety ja jestem dalej zagubiony hmmmm może dla tego że nie sprecyzowałem co ja chcę konkretnie i nie odtałem konkretnej odpowiedzi. Hmmmm ach szalna ze mnie głowa.
Oki ale teraz do rzeczy jak wcześcniej wspomniałem już tu napisałem temat ale dla jasnosći przypomne jestem dość można powiedzieć młodym kierowcą bo mam 20l., a prawo jazdy mam 1,5 roku warto dodać że nie miałem stłuczki,wypadku ani nie mam punktów karnych (odpukać w nie malowane aby tak daej
![Wink ;)]()
). Dodać że jestem uzytkownikem samochodu Tico od 11 miesięcy na stałe i nastał peikny dla mnie czas że się pozbędę go i będe miał coś lepszego.
Zanim jednak to się wydarzy wróćmy na ziemię rodzice postanowili mi kupić samochód (za zdanie matury i dostanie się na studia) dodam że będzie uzywany bo nowy jest zadrogi i jeżli nawet by był w pakiecie nie dostanme tego co chce. Liczyłem na pomoc mego ojca ale się zawiodłem i to mocno ponieważ pokazłem co mi się podoba czyli Audi A3 i na tem rozowa o kupnie samochodu się skonczyła i wszystkim opowiad że mi to kupi ale ja nie jestem pewny tego co chcę. Dla tego zwracam się o pomco do was.
Nadeszedł czas na sprecyowanie tego co ja chcę i liczę na morze pomocy (abym tylko się nie przeliczył). Oki. Cena samochodu musi się mieścić w granicach od 20 tys. do 24 tys.. Wszytko było by fajnie gdyby nie teraz czyli morze wymagań ale konkrety:
1. Samochód będzie stał na powórku nawet w zime iwnec musi być wystrzymały na to co go czeka.
2. Jestem kierowcą który będzie jeździł po mieście czasem wypady na po za miasto ale musi mieć zawieszenie.
3.Pewnie tu u wszystkich młodych kierowców lubie poczuc energie w samochodzie.
4. Duży bagażnik poniewą będzi mi mocno potrzebny konretnie na skałdanie teczki do rysunku dla jasności foramt A3 bedzie mieć.
5. Lubie komfortową i wygodną jazdę oraz duzo przestrzeni to prioryte ponieważ woże dużo osób czesto narzekją że jest nie wygodnie ale to Tico.
6. Klimatyzacja musi być!!!!!
7. Silnik hmmmm tu jestem w gropce disel czy pb/lpg sam nie wiem ponieważ nie dyponuje własnymi piniedzmi a nie chcę obciążać finasow mojch opiekunów. Jeżeli moge cós tu wtrącić sliniz Tico był dobry pod względem tankowania ale słaby.
8. Komputer pokładowy nie wiem czy to ma dla mnie sens ale chyba nie jak dla młodego kierowcy.
ufff to wszytstko czego oczekuje po swojm "nowym samochodzie, zastanawaim się czy to nie za wygórwoane rzeczy. Sam nie wiem. Czekam na pomoc od wszytskich użytkowników.
Aha dodam że teraz wyjeżdzam wienc nie będe miał dostepu do neta wienc można pisac do woli.
Dodam na wszelki wypadek szukm coś podbnego na Audia A3 czy VW Golf może coś ciutke większego oooo!!!!!