Witam. Tak jak w temacie szukam auta do 9000zl interesują mnie auta typu Hatchback/Sedan. Chodzi mi o auto ekonomiczne(Lpg lub mala pojemność benzyniaka) i w miarę jak najmniej awaryjne:D co polecacie a czego nie. Czytałem opinie na innych forach ale na każde auto ktoś narzeka np.Vw Golf IV interesował mnie bardzo i był w progu cenowym ale podobno awari nie brak , następną była Laguna 2 w gazie ale elektryka w tym modelu sprawia problemy i tak w kółko, macie jakiś ZŁOTY ŚRODEK?
no ja standardowo polecam Opla Astrę II, samochód całkiem zgrabny, tani w utrzymaniu i w miarę komfortowy, tylko trzeba poszukać z troszkę lepszym wyposażeniem bo często są bardzo "gołe".
Każdy samochód ma jakieś słabsze strony Golf 4 tak jak mówisz to dobry wybór części masa i tanie gorzej ze znalezieniem wmiare dobrego egzemplarza może popatrz na fokusy tylko podobno rdza lubi je łapać
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Lexus LC luksusowe coupe otrzymało pakiet tuningowy TOM’S Racing Japońska firma tuningowa TOM’S Racing opracowała zestaw akcesoriów do tuningu luksusowego coupé Lexus LC. Jak można zauważyć na zdjęciach opublikowanych na oficjalnym profilu firmy, dodatki aerodynamiczne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.