Witam. Tak jak w temacie szukam auta do 9000zl interesują mnie auta typu Hatchback/Sedan. Chodzi mi o auto ekonomiczne(Lpg lub mala pojemność benzyniaka) i w miarę jak najmniej awaryjne:D co polecacie a czego nie. Czytałem opinie na innych forach ale na każde auto ktoś narzeka np.Vw Golf IV interesował mnie bardzo i był w progu cenowym ale podobno awari nie brak , następną była Laguna 2 w gazie ale elektryka w tym modelu sprawia problemy i tak w kółko, macie jakiś ZŁOTY ŚRODEK?
no ja standardowo polecam Opla Astrę II, samochód całkiem zgrabny, tani w utrzymaniu i w miarę komfortowy, tylko trzeba poszukać z troszkę lepszym wyposażeniem bo często są bardzo "gołe".
Każdy samochód ma jakieś słabsze strony Golf 4 tak jak mówisz to dobry wybór części masa i tanie gorzej ze znalezieniem wmiare dobrego egzemplarza może popatrz na fokusy tylko podobno rdza lubi je łapać
Kredyt na samochód – sprawdź, jakie formalności cię czekają Chcesz kupić auto na kredyt? Musisz przygotować się na szereg formalności, które trzeba spełnić, aby otrzymać takie finansowanie. Niezależnie od tego, czy korzystasz bezpośrednio z usług banku, czy z pośrednictwa firmy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.