Witam wszystkich serdecznie.Jestem tutaj nowy więc zrozumcie.Przeglądałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania.Wiec do dzieła.Szukam mojego pierwszego autka.W miarę małego ekonomicznego i taniego w eksploatacji.Skłaniam się w stronę bęzyniaka z pózniejszą opcją na gaz.Nie wiem czy dobrze kombinuję?Mały silnik max. 1.4. Roczniki między 1999-2001.Kwota jaką dysponuję to max.15000.Wiem że to niewiele ale myślę że coś godnego uwagi znajdę.Z tego co zdążyłem się zorientować to mam na uwadze trzy marki:
peugeot 206
renault megane
seat ibiza
A może wasze inne typy.Słucham propozycji.Z góry serdecznie dziękuje.Pozdrawiam
W tych pojemnościach dorwie już coś ekonomicznego, z resztą niezłego diesel'a też wyrwie. Btw. autorze pomyśl o jakiś lepszych markach, ibiza ew. może być.
Nowy Lexus IS z nowym przestronnym wnętrzem Kluczowymi założeniami programu rozwojowego nowej generacji modelu IS były wiodąca w segmencie przyjemność prowadzenia, wyrafinowany komfort oraz intuicyjność obsługi urządzeń pokładowych. Znalazło to swoje odzwierciedlenie ...
Mercedes Klasy G Luksusowy Mercedes Klasy G także ma wojskowe korzenie. Prace nad niemiecką terenówką rozpoczęto w 1972 roku. Początkowo samochód trafił między innymi do armii Niemiec, Szwajcarii, Argentyny oraz Iranu. Dostępna ...
Dzięki Panowie za rady napewno się przydadzą.Dlaczego tak odradzacie francuzów,faktycznie są takie kiepskie?Może do tej mojej początkowej listy dorzucę jeszcze fiata bravo.Czyli zamiast autka z małym bęzyniakiem (max.1.4)z póżniejszą możliwością założenia dobrej instalacji gazowej lepiej brać małego diesla?Podajcie jakieś konkretne typy. Na co wy byście się decydowali mając te 15 kafli?
jiGsaw napisał(a):W tych pojemnościach dorwie już coś ekonomicznego, z resztą niezłego diesel'a też wyrwie. Btw. autorze pomyśl o jakiś lepszych markach, ibiza ew. może być.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.