Szukam samochodu dla dziewczyny - jaki model silnik itp

05 Wrz 2009, 00:03

Karson napisał(a): nie ma rzeczy niezniszczalnych...
o to to to panie dokłądnie 37cali fedima+ blokada przodu :mrgreen: na dłuższą metę żaden śmietnik tego eksperymentu nie wytrzyma :mrgreen:

wracając nieco do tematu może uzasadnie propozycje Jeepa :mrgreen:
kolega szuka benzyny :!: jak wiadomo jedyne dobre silniki Jeepa to benzyny zwłąszcza niezniszczalne 4.0 a jak mocy mało to 5.2 V8 jak znalazł, dźwięk V8 piękny,
samochody w miarę tanie, używane z głową :!: mało awaryjne, niezniszczalne automatyczne skrzynie biegów, dużo części zarówno nowych jak i z recyklingu :mrgreen:
co najważniejsze :!: :
Kraków ma bardzo fajny serwis pipa :wink: Raffi sie zowie :!: u rafików obsługa miła wyrozumiała nawet jak klient bez tarcz przyjedzie i pyta czemu nie hamuje :mrgreen:
wszechstronnie wykształcona (grożono niektórym pracownikom zwolnieniem jak wkońcu mgr zdadzą :mrgreen: nota bene nie związanej z zawodem wykonywanym) :mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

05 Wrz 2009, 09:08

W gre wchodza trzy samochodziki, vitarka rav 4 i freelander, co by było najlepsze i z jakim silniczkiem.
Chodzi mi przedewszystkim o bezawaryjnosc i bezpieczenstwo.
Robil ktos takie porownane???
kuba wojtas
kubawojtas
Nowicjusz

Miejscowość: krakow

05 Wrz 2009, 09:19

kubawojtas napisał(a):W gre wchodza trzy samochodziki, vitarka rav 4 i freelander, co by było najlepsze i z jakim silniczkiem.
Chodzi mi przedewszystkim o bezawaryjnosc i bezpieczenstwo.
Robil ktos takie porownane???

odpuść sobie Frelka zostaje rava i GV z czego tylko RAV ma w opcji benzynę z automatem i krótkie nadwozie :wink:
pocieszny
Forumowicz VIP

05 Wrz 2009, 09:26

Ale freelandera moge znalesc z bogatszym wyposazeniem niz konkurencje, warto zaryzykowac czy z gory zalozyc ze to jest mina?
kuba wojtas
kubawojtas
Nowicjusz

Miejscowość: krakow

05 Wrz 2009, 09:32

kubawojtas napisał(a): z gory zalozyc ze to jest mina?
powiem tak zdarzają się bezawaryjne egzemplarze :mrgreen: ale ja takiego nie widziałem :mrgreen:
zmorą jest elektryka :???:
osobiście z tych 3 wybrał bym Grand Vitare, ale wiem że dziewczynom bardziej podoba się RAVka :wink: a kobiety jak i połowa facetów kupuje oczami :mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

05 Wrz 2009, 10:59

freelandera to omijaj szerokim łukiem nawet jak w środku będzie miał wszystkie bayery świata :mrgreen:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Latem też można wpaść w poślizg
    Choć z ryzykiem poślizgu kojarzy się raczej zima i oblodzona nawierzchnia dróg, równie niebezpieczna sytuacja na drodze może przydarzyć się kierowcy także latem. To właśnie na okres od czerwca do sierpnia przypada ...

05 Wrz 2009, 11:04

kubawojtas napisał(a):Ale freelandera moge znalesc z bogatszym wyposazeniem niz konkurencje, warto zaryzykowac czy z gory zalozyc ze to jest mina?

wejdź do działu SUV-y i zobacz ile tematów jest nt. frelka - odechce Ci się tego samochodu :mrgreen:
kup rav-kę, vitara jest 4x4 tylko na śliskim, normalnie to tylnonapędówka
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

05 Wrz 2009, 19:42

KARSON ma rację kup vitarkę w kolorze czerwonym bedzie wygladć super. Można ją fajnie tuningować co podniesie walory "artystyczne". Można wybrać model z miekim topem - na lato jak znalazł.
Opel Monterey 3,1TDI z 1996 r.
SLY
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: świętokrzyskie

05 Wrz 2009, 19:49

ale ja polecałem RAV-kę w tym przypadku :mrgreen:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

05 Wrz 2009, 19:51

ja pierwszy ją zaproponowałem :mrgreen:
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

05 Wrz 2009, 20:08

a tam mam lepszy typ
4x4, czerwony, benzyna, automat, 2/3 drzwi
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
:mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

05 Wrz 2009, 20:11

jak swojego czasu na wakacjach robiłem w piekarni to mój szef miał takie cudo, Rama 1500, ale to zapitalało, aż nie chcę myśleć co się z nim dzieje w zimę :mrgreen:
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

05 Wrz 2009, 20:14

Wezyrro napisał(a):jak swojego czasu na wakacjach robiłem w piekarni to mój szef miał takie cudo, Rama 1500, ale to zapitalało, aż nie chcę myśleć co się z nim dzieje w zimę :mrgreen:
pół tony pisku na kufer i trzyma lepiej niż lanser :mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

05 Wrz 2009, 20:28

pamiętam jak byłem mały to mój dziadek fiata tak dociążał :mrgreen:
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

05 Wrz 2009, 20:38

Sorki KARSON jakoś tak to sobie wyczytałem że wyszło że to Ty wspomniałeś o vitarce. :)

[ Dodano: Sob Wrz 05, 2009 21:40 ]
pocieszny napisał(a):a tam mam lepszy typ
4x4, czerwony, benzyna, automat, 2/3 drzwi
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
:mrgreen:

odnośnie linku to kolega pytający o radę coś wspominał że kaska w granicach: 25 000. :)
Opel Monterey 3,1TDI z 1996 r.
SLY
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: świętokrzyskie