interesują mnie samochody nie starsze niż 1999
zastanawiałem się nad oplem vectrą lub astrą natomiast z toyoty myślałem na corollą
czekam na rade co będzie lepszym zakupem lub jakaś propozycja innej marki
Corolla 1999r do 8tys to raczej nic ciekawego nie będzie,tak samo jak Vectra,jak już to Astra pozostaje i do 8tys znajdziesz nawet rocznik 2000 (Astra I generacji).
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
jiGsaw napisał(a):Widzę, że gustujesz w bardzo nudnych markach. Ogólnie to z dwojga brałbym Toyotę, mniej gnije.
To w jakich samochodach gustuje to jest tak powiem jego sprawa.... A z mojej strony polecał bym może coś takiego ?;
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Hybryda oczami dziecka Hybrydy są dziecinnie proste w budowie i w obsłudze – tak orzekli mali eksperci po dniu spędzonym z hybrydowym Aurisem. Toyota zaprosiła ośmioro małych miłośników motoryzacji do udziału w projekcie "Hybryda oczami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.