Szukam samochodu za ok 4 max 5 tysięcy

11 Wrz 2020, 16:11

Witam
Poszukuję samochodu do właśnie tych pieniędzy które wyżej wymieniłem.
Czy posiadam jakieś oczekiwania? Owszem, lecz nie są one jakieś wygórowane. Miło by było gdyby posiadał gaz, lecz wiem, iż w takich pieniądzach ciężko o dobry samochód z gazem. Jeśli by to była chociażby benzyna czy diesel to w mniejszych pojemnościach ze względu na spalanie. Nie mam preferencji odnośnie marki czy też modelu. Także tutaj rodzi się pytanie co polecacie do tej kwoty? Mieszkam w Bielsku-Białej także jeśli komuś będzie się chciało mi pomóc na tyle, żeby poszukać jakiś ofert byłoby mi niezmiernie miło. Mógłbym podjechać do powiedzmy tych 100km bez większego problemu. Dodam tutaj tylko jeśli ktoś by chciał pomóc w wyżej opisany sposób to tutaj dochodzi jeden warunek a mianowicie 'OC'. Zakładam kupno samochodu z OC na minimum ok 3 miesiące.
Keseminor
Nowicjusz

11 Wrz 2020, 19:33

Keseminor napisał(a):Także tutaj rodzi się pytanie co polecacie do tej kwoty?

Kup to co masz blisko i w jak najlepszym stanie. To co będzie miało długie opłaty, najlepiej w miarę świeży przegląd i opony nadające się do jazdy. Po prostu warto wyeliminować duże koszty na start. Marka i model mają mniejsze znaczenie. A jeśli lpg to żeby nie jeździł na nim od 20 lat. Nooo i warto zwracać uwagę na sprawną klimę
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

12 Wrz 2020, 10:30

Keseminor napisał(a):Zakładam kupno samochodu z OC na minimum ok 3 miesiące.

Pamiętaj że po miesiącu przychodzi Ci rekalkulacja składki więc możesz dopłacić różnicę.

Zerknij:
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najnowsze BMW serii 7
    BMW serii 7 - luksus na miarę przyszłości. Ten najnowocześniejszy w historii bawarskiego koncernu model będzie można zobaczyć już 24 listopada 2015 r. na targach Fleet Market w Centrum EXPO XXI w Warszawie. BMW serii 7 – ...