Szukam serwisu szyb samochodowych - WARSZAWA

20 Sie 2013, 10:00

szukam dobrego serwisu szyb samochodowych w Warszawie (Śródmieście). zależy mi na szybkiej wymianie szyby w przyzwoitej cenie. słyszałem tylko o serwisie szyb samochodowych firmy [reklama] na ul. Chłodnej 36, ale nigdy nie korzystałem z usług tej firmy. Polecacie? może znacie inne serwisy w Śródmieściu - zależy mi na czasie.
karol368
Obserwowany

Auto: Audi A4

20 Sie 2013, 14:38

W śródmieściu nie znam żadnej firmy która by się zajmowała naprawą szyb, ale mogę ci polecić taką która już nie raz mi naprawiała przednią szybę i byłem zadowolony: https://www.katalogmotoryzacyjny.pl/usl ... 3,121.html
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

26 Sie 2013, 14:48

siemka, jest na pradze północ fachowiec co wstawia, na dodatek mechanikę i blacharkę robi. Numer do niego to 507793347
pietiia
Obserwowany

Prawo jazdy: 21 02 1983
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: alfa
Silnik: 1,8
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

09 Wrz 2013, 15:49

Spróbuj w Auto Serwis Kaliska, mogą ci wstawić oryginał albo wymiennik, dla oszczędnych jest opcja wstawienia szyby znalezionej na szrocie. Osobiście odradzam jednak to rozwiązanie, ponieważ na szybie mogą być niewidoczne mikropęknięcia, które spowodują, że przy pierwszej stłuczce szyba pryśnie ci prosto w twarz, dlatego nie warto moim zdaniem oszczędzać na własnym bezpieczeństwie
maciekluka
Początkujący

Auto: renault laguna

17 Cze 2014, 10:41

Ja mogę polecić fachowców z Autoszyby Karad mają bardzo duży asortyment szyb, prawie do każdego auta, wystarczy zadzwonić ;)
JagodaW
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 1990
Auto: Seat Leon

17 Lis 2014, 11:10

[reklama] ma w Warszawie kilka serwisów, na pewno jeszcze przy Artyleryjskiej 93 i na Jagielskiej. Słyszałem dobre opinie, przede wszystkim specjalizują się w szybach samochodowych.
marenowacki
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-2000
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Ford Mondeo
Typ: Kombi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Zużycie paliwa na biegu jałowym
    Ile spala przeciętnie osobowe auto podczas pracy silnika na wolnych obrotach? Wiadomo, że różnice między ciepłym, a zimnym silnikiem są spore, więc przyjmijmy że silnik nagrzany jest do 90 stopni. Czasami lubię zostawić ...