Szukam SUVa do 25 tys

06 Kwi 2021, 21:33

Wiem serdecznie. Na wstępie kilka informacji

- Roczny przebieg: ok. 18 tys km
- Użytkowanie auta: dojazdy do pracy 50km, sklep, wyjazdy do rodziny. (Brak podróży dłuższych niż 2h jazda)
- Rodzina 2 + 2
- Wymagania: Klimatyzacja, czujniki parkowania tył

Witam. Szukam samochodu najlepiej w formie SUVa do 25 tys złotych. Mieszkam na wsi więc wymogiem jest auto które potrafi bez problemu pokonywać np. kiepsko odśnieżone drogi.
Samochód najlepiej w benzynie z manualną skrzynią (osobiście nie jestem przekonany zarówno do diesli i automatów)
Na auto mam 25 tys i dobrze by było niewiele przekroczyć ten budżet po pierwszym serwisie po zakupie, więc w naprawach on utrzymaniu też by się przydało przystępne.
Pozdrawiam i proszę o polecenie czegoś ciekawegoz bo ja odnośnie aut mam pojęcia takie jak nasze klubowe ekipy o grze w pucharach europejskich.
Adam1990
Nowicjusz

07 Kwi 2021, 22:57

CRV
Forester
SX4
fate
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: krs/wwa
Prawo jazdy: 0- 0-2007
Przebieg/rok: 13tys. km
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna

09 Kwi 2021, 21:03

To co koelga fate zaproponował. I nie będzie łatwo znależć dobry stan. I błagam bez Nissana Kaszany w propozycjach bo na myśl wykonania (bez silnika2.0 bena) aż niedobrze się robi,
lasagne
Początkujący

09 Kwi 2021, 21:05

Z tych najlepszą opcją patrząc też na koszty utrzymania wydaje się Honda CRV, auto bardzo fajnie, już kiedyś o nim myślałem
Adam1990
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Koenigsegg Regera hybrid – 2,8 sek., 1500 KM
    Kto da więcej za sportową hybrydę? W tej kategorii, hybrydowe coupe ze Szwecji jest absolutnym zwycięzcą i najmocniejszym seryjnie produkowanym autem z napędem spalinowo-elektrycznym na świecie. Napędza go benzynowy silnik ...