witam może znajdzie się na tym forum ktoś kto bedzie mógł mi pomóc chodzi o to że od jakiegoś czasu jak włączam wycieraczki w samochodzie to robi mi się taki jakby mleczny nalot, który znika dopóki znowu wycieraczka nie przejedzie po szybie. To utrudnia widoczność szczególnie o tej porze roku Tak sobie myśle, że może to dlatego że myłam samochodzik wodą z szamponem który zawierał wosk.. moje pytanie jest takie czy znacie jakiś skuteczny sposób na pozbycie się tego cholerstwa - zaznaczam że mycie zwykłym płynem do szyb nic nie pomogło
jakie były wcześniej to nie wiem bo były zamontowane jak kupiłam autko i im się szczerze mówiąc nie przyglądałam tylko wymieniałam A teraz mam Valeo o ile dobrze pamietam
Może to być od wosku.Robi się też tak,po umyciu szyby płynem do mycia szyb.Spróbuj umyć szybę poprostu wodą z mydłem.Najlepiej szarym,a jak nie masz,to takim nazwyklejszym.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Audi przedstawia krzesło R18 Ultra Chair Na targach Design Miami/, Audi przedstawia krzesło R18 Ultra Chair, zaprojektowane przez Clemensa Weisshaara i Reeda Krama, przedstawicieli nowego pokolenia projektantów. Prototyp skonstruowano we współpracy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.