REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
JDM napisał(a):Rozpisuje się o swoich autach i projektach, przyznam, że śledzę takie fora jak racingforum oraz kluby Toyoty, Lexusa i JDM'ów dość regularnie zawsze sprawdzając jakie to ciekawe projekty przygotowują bo P&P w japońcach jest doprawdy zadziwiające i nie trafiłem na żaden temat dotyczący jego aut
JDM napisał(a):podesłanie linków nawet na PW zignorował to, nie chcę mi się wierzyć, że ktoś kto tak chętnie i często udziela się na forum i żongluje oznaczeniami nie ma czasu ani ochoty żeby przedstawić te auta na zdjęciach, zdjęcie mówi więcej niż tysiąc słów.
JDM napisał(a):Inna sprawa, że ponoć prowadzi komis i robi 100 000 km rocznie, ciężko mi w to uwierzyć bo gdy szukając JDM dla syna wiedząc, że sprzedaje auta zwróciłem się do niego znów zignorował to zapytanie, podobnie w innych tematach rozpisuje się jak łatwo sprzedał jedne auta a jak trudno inne i za jakie grosze tyle, że po zapytaniu o konkret jakie to było auto i za ile sprzedane znów pomija temat, przy takich przebiegach o jakich pisze też ciężko uwierzyć, że jest w stanie przesiadywać dniami na forum i wypisywać elaboraty.
JDM napisał(a):Dla mnie jedyne co jest realne w fantazjach tego użytkownika to ta 15 letnia Toyota Avensis w LPG którą ponoć woli tłuc kilometry zamiast Lexusami, Audi czy Mercami.
Żeby podwyższyć swoją wiarygodność zaprasza do siebie na przejażdżki(a zaraz potem odwołuje jak się ktoś zainteresuje bo żona itd) czy oględziny tyle, że nawet nie podaje miejsca zamieszkania, za to zdjęć ani filmików żadnych nie chce wysyłać.
dzida napisał(a):Szybki, nie dziw się jak każdego wyśmiewasz (za propozycję nie JDMowe) i znasz się na wszystkim łącznie z handlem, naprawą, ubezpieczeniem, prawem i bajkami na temat przeszukiwania przez policję forum i temat Twoich danych z hamowni... Zbastuj trochę, serio
Jasiek90 napisał(a):dla mnie też dziwne jest, że 15 letni Avensis pojawia się w co drugim poście a mocno zmodowany Lex jest wspominany mimochodem bez żadnych konkretów.
Jasiek90 napisał(a):Szkoda, że nie przyjmujesz do wiadomości spostrzeżeń innych.
Tak jak pisałem, wiedzę nt. japończyków na pewno masz dużą ale zmień podejście do innych i operuj na konkretach, na pewno dzięki temu więcej osób przekonasz do swojej wizji motoryzacji.
Jasiek90 napisał(a):Znów to samo, wiem ale nie powiem bo za głupi jesteście by zrozumieć i znów nie własne doświadczenia tylko znajomy, znajomego albo mityczny mechanik coś tak ogólnikowego, że za cholerę nie da się sprawdzić, równie dobrze mogę napisać, że znajomy miał Lexusa i więcej jeździł na lawecie niż na kołach ale nie przytoczę jego opinii bo jest niecenzuralna.
Nie wiem gdzie się obracasz ale naprawdę nie wszyscy wokół są idiotami.
jiGsaw napisał(a):Choćby słynna, choć brzydka, Toyota Starlet.![]()
Carinę miał znajomy rodziców, dachował i... kupił kolejną Carinę.