Szybkie auto do +-10 000

30 Sie 2010, 09:57

Zastanów się może nad S13? [link do oferty na Allegro wygasł] lub [link do oferty na Allegro wygasł] Skyline to to nie jest ale powinno wystarczyć spokojnie. Tylko oczywiście szukaj z klimą :mrgreen: ewentualnie Suprę A7 tylko że w tej kwocie to bedą leciwe autka.
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

30 Sie 2010, 11:53

Wiele ciekawych propozycji- dalej za najciekawszą uważam Coupe. Calibra jest super, ale...2,5 litrowy motor zabija moją kieszeń jeśli chodzi o OC. Mam tylko 20 lat i mimo tego, że bezwypadkowo przejeździłem już sporo kilometrów ubezpieczalnie traktują mnie jako mordercę na kołach wywalając mi potężne stawki za duże silniki. I prawdę mówiąc się nie dziwię, widząc jakie akcje na drodze odwalają moi rówieśnicy :(

Za 1,4l liczą sobie ode mnie za OC w PZU 1852;- a w mBanku 1200 ponad. Za tą Calibrę już 3000 :( Cóż, będę kombinował, jak to obniżyć. Jak namówię ojca na kupienie mu samochodu, którym będę mógł jeździć, to już spada to do 1500...

Swoją drogą, mój dziadek, który za OC płaci jakieś 200parę złotych ma podczas jednej 50 kilometrowej podróży tyle niebezpiecznych sytuacji na drodze, ile ja przez cały rok robiąc 50000 km :neutral:
pp_1
Nowicjusz

Miejscowość: mikolow