REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
czarnyblack napisał(a): Przeglądam jeszcze oferty Mercedesa w203 i w zasadzie silnik 1.8 kompresor 163 km jest przystępny cenowo dosyć, duży wybór. Wkładając mniejsze kółko kompresora podniosę moc do ok. 190km (takie kółko mogę sobie załatwić praktycznie za parę groszy). Szatan może to i nie będzie, ale myślę że osiągi będą dość przystępne. Na razie tylko głośno myślę. Kumpel ma ten słabszy 143km i w sumie szału nie robi, ale krzywdy też nie ma. Ktoś miał okazję jeździć tym silnikiem 163km?
Uważaj żeby Ci jej nie wywaliło, mówię poważnie..czarnyblack napisał(a):Z elektryki to jedyne co mi szwankuje, to błąd poduszki powietrznej
czarnyblack napisał(a):@szybki, a powiedz w sumie ile palil Ci ten CZT w miescie i na trasie? Jak Ci sie nim jezdzilo po dziurawych polskich drogach? Moze sie jakos do niego przekonam, bo w zasadzie stosunkowo mlody samochod, w nieduzych pieniadzach i calkiem szybki.