Szukam czegoś szybkiego i wygodnego na co dzień, myślałem nad S4 B7, ale trochę średnio chce kolejne audi. Kolejnym wyborem miał być mercedes cls 5.0 jednak archaiczne wnętrze do mnie nie przemawia, więc stąd moje pytanie, czy możecie polecić coś w podobnych pieniądzach i mieszczącym się w podobnych cechach jak wyżej wymienione samochody ?
Co chodzi o samochód, to w sumie nie mam określonego typu nadwozia, czy marki, jeśli coś premium, to 3 litry wystarczą, pod warunkiem czegoś z lepszym wyglądem, ale też premium nie musi być, nie jest to dla mnie najważniejsze
Toyota Avalon testowana przez robota Toyota zwiększyła wydajność i bezpieczeństwo testów trwałości nowych modeli, zatrudniając do nich robota własnej produkcji. Robot wykorzystuje zaawansowane technologie zautomatyzowanej jazdy, w tym bardzo precyzyjny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.