REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
vincenty napisał(a):GS300, podobno ma dobry automat, fajnie się prowadzi, ma dobre wyposażenie i już prędzej się znajdzie coś sensownego.
Kikas napisał(a):Może wygląd nie powala ale w takiej specyfikacji na pewno robi wrażenie na drodze.
vincenty napisał(a):Poczytałem, pogadałem ze znajomym, która miał takiego Puga i jednak potrafi spalić te 15 litrów w mieście.
vincenty napisał(a):Poczytałem, pogadałem ze znajomym, która miał takiego Puga i jednak potrafi spalić te 15 litrów w mieście.
dzida napisał(a):Jak chcesz mocne auto to musisz się liczyć z wysokim spalaniem - nie ma nic za darmo. Jak Cię przeraża 15l to nie stać Cię na utrzymanie po prostu.
szybki napisał(a):A ja bym do takich niusóf nie podchodził na pewniaka ponieważ ludzie mają różne fantazje i różne sposoby mierzenia spalania...
Mój kolega np: narzeka że lex mu pali 17l na 100km. ale zapomina dodać że jeszcze nigdy go nie sprawdził tankując pod korek a najdłuższy tygodniowy jednorazowy odcinek od uruchomienia do wyłączenia silnika to około 6km.w tym częściowo bez asfaltu
Oczywiście już nie wspomnę o tych co chwalą się dodając 50% tego co wypalili bo są wtedy tacy wyluzowani, bohaterowie...
Ossy napisał(a):No to pali tyle samo co Passat B5 1.6. W mieście każda benzyna dużo pali, jest na to jedno rozwiązanie - LPG.