Byłem dziś w komisie, oglądałem samochód i sprawa wygląda tak:
sprowadzony jest świeżo z Włoch, ma książkę serwisową, nie zauważyłem w nim rdzy, jest w miarę dobrze utrzymany w środku, ale też bez szaleństwa, nie jak nowe, jak to napisali, ale może być.
Wszystkie boczne i tylna szyba mają cyfrę 9, tylko przednia ma 0, co znaczy że była wymieniana w 2000 r. Facet z komisu mówi że pewnie była pęknięta i ktoś wymienił, on tez kiedyś tak musiał itp itd Nie podoba mi się też że na lewych przednich drzwiach plastik głośnika jest pęknięty na pół, mam nadzieję , że nie ma to związku z szybą i jakąś stłuczką. Koleś mówi, że samochód bezwypadkowy, zapalił silnik, ładnie zaskoczył bez problemów( zdziwiłbym się gdyby były problemy, hehe
![Razz :-P]()
). Facet zapewnia, że bez problemu można wziąć go na stację diagnostyczną, bez gadania możemy jechać na dowolną, więc wygląda że nie boi się wpadki, mam nadzieję
![Wink ;-)]()
No nie wiem, Panowie warto go brać? Zły nie jest, jakaś dziura mała na tylnej kanapie niby jest ale tak to samochód w miarę ok chociaż bez szału
![Smile :)]()
Co doradzicie, opłaca się?
![Smile :-)]()
Proszę Was o odpowiedzi, musze się zdecydować bo go mogą podkupić a chcę wiedzieć czy to według Was jest okazja
![Smile :-)]()