Tajemniczy trójkąt na tapicerce - Mazda 6 I

11 Lip 2023, 19:16

Witam , ostatnio kupiłem samochód jestem niedzielnym fanem motoryzacji. Posiadam trójkąt na tapicerce i zachodzę w głowie co to może być , załączam zdjęcie może ktoś coś podpowie czy to ma jakieś znaczenie. Z góry dzięki za wszelkie informacje . Niestety w necie nie mogę znaleźć żadnych informacji

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Mixer2218
Obserwowany

• 12 Lip 2023, 04:23

Made in Germany w Maździe? ch...a wie, wygląda na jakąś zaślepkę. Już wiem - to będzie na pewno ruski podsłuch :yes: Wszędzie mają swoich szpiegów kanalie :naughty:
    Henk
    Początkujący
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
    Przebieg/rok: 3tys. km
    Auto: VW Golf 5
    Silnik: 1.4 MPI
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Hatchback
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2007

12 Lip 2023, 10:01

Możesz podać jeszcze mniej więcej lokalizację gdzie ten trójkąt się znajduje w samochodzie? Może być nawet zdjęcie ze wskazaniem miejsca strzałką :)

Zawsze można odkręcić i sprawdzić co jest pod spodem :mrgreen:
    Rokiko
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

13 Lip 2023, 19:26

może tam coś było wcześniej mocowane? centralka od lpg, cb radio, uchwyt do telefonu, to chyba na tunelu środkowym jest? może ktoś wymieniał ten plastik bo było auto uszkodzone i i kupił z innego auta ? i takie kupił.
    toyman40
    Stały forumowicz

14 Lip 2023, 08:47

toyman40 napisał(a):to chyba na tunelu środkowym jest?
    Też tak się domyślam ale warto żeby auto zainteresował się tematem i dał więcej informacji. Jeżeli to faktycznie jest z prawej strony środkowej konsoli to może być jeszcze miejsce na jakąś blokadę, skrzyni lub coś w tym stylu.
    Rokiko
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody Lexusa – dzieła mistrzów
      Samochody z wyczynowej linii F Lexusa odznaczają się nie tylko wysokimi osiągami i bardzo dobrymi własnościami jezdnymi – podobnie jak wszystkie modele japońskiej marki premium słyną z niezawodności i doskonałej jakości ...
      Cyfrowe lusterko wsteczne
      Wprowadzając nowe rozwiązanie technologiczne: cyfrowe lusterko wsteczne dające doskonały obraz, Audi dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo jazdy. Rewolucyjna technologia jeszcze pod koniec tego roku znajdzie się w wyposażeniu ...