REKLAMA
Witam.Mam taki dylemat bo o samochodach wiem dość mało ,słabo się znam ,ale chciałbym
kupić sobie własne 4 kółka.Więc tak ,w moim przypadku tzn człowieka o nie zbyt bogatym portfelu głównym i najważniejszym priorytetem samochodu jest jego ekonomiczność, chodzi mi głównie o to by kupić samochód tani {jak najtaniej się da} i żeby ten wóz był trwały .Te cechy są jak na razie dla mnie na pierwszym miejscu.Jeżeli chodzi o inne cechy,cóż cena zawsze ma powiązanie z jakością ,więc jestem w stanie w bardzo dużym stopniu zrezygnować z wielu bajerów {oczywiście żeby wóz miał siedzenia i kierownicę },ale reszta jest dla mnie prawie dosłownie nie ważna,bo i tak z biegiem czasu samemu po trochu można coś skombinować.
Cena wozu nie powinna być większa niż 1500zł.Zastanawiałem się nad tradycyjnym maluchem,lecz z tego co się dowiedziałem to samochód dla majsterkowiczów, nie muszę mieć auta z bajerami ważne jest ,żebym mógł wejść przejechać się z miejsca A do miejsca B i żebym nie musiał marnować dnia na długi naprawy w garażu.Tak więc bardzo stawiam na trwałość no i niestety na cenę.Oczywiście zdaje sobie sprawę ,że samochód za tysiąc będzie się psuł bardziej niż ten za 30 000 ,ale chodzi o to by pod tymi względami wybrać najlepszy ,nawet kosztem innych cech.Proszę o radę.